Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οδηγός Ιδιοκτήτη - Διαχειριστή

Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Διαβάστε και τυπώστε ολόκληρο τον 

"Οδηγό Ιδιοκτήτη- Διαχειριστή" σε .pdf (Μόνο για μέλη)

Το 16σέλιδο ενημερωτικό φυλλάδιο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. που διανέμεται σε έντυπη μορφή δωρεάν στα μέλη μας από το γραφείο ενημερώσεως Σοφοκλέους 15 & Αιόλου αλλά και μέσα από τη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας και περιλαμβάνει σημαντικές οδηγίες, πληροφορίες και τρέχουσες ρυθμίσεις για τα εξής θέματα:

ΤΙΣ 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

...Διαβάστε τις 10 βασικές συμβουλές της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. για όλα τα είδη μισθώσεων

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ: Ολες οι ρυθμίσεις για τις νέες και τις παλαιές μισθώσεις, διάρκεια, αναπροσαρμογή, λύση, λήξη, δυστροπία, ιδιόχρηση, ανοικοδόμηση,  καταγγελία μίσθωσης από εκμισθωτή και μισθωτή, αποχώρηση μισθωτή.

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ: Διάρκεια, Αναπροσαρμογή μισθώματος, Αναπροσαρμογή κατά τη διάρκεια της τριετίας, Καταγγελία, Μη πληρωμή μισθώματος.

ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΙΣΘΩΜΑΤΩΝ-ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΚΛΠ: Τρόποι δικαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος, καταγγελία μίσθωσης, αγωγή δυστροπίας, διαταγή απόδοσης χρήσης μισθίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ: Υποχρέωση έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού για μισθώσεις και πωλήσεις κάθε είδους ακινήτων (διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων κλπ..

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: 10 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ: Λειτουργία της οροφοκτησίας, διαχείριση πολυκατοικίας, καθήκοντα διαχειριστή-προσωπικό πολυκατοικίας, συμμετοχή στις κοινόχρηστες δαπάνες, κεντρική θέρμανση κτιρίου, ασφάλιση κοινοχρήστων πολυκατοικίας, χώροι στάθμευσης στις πολυκατοικίες, μίσθωση κοινοχρήστων μερών, ανελκυστήρες, ανακαίνιση προσόψεων κτιρίων της Αθήνας.

ΟΙ ΔΕΚΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ: Διαβάστε τα δικαιώματα των μελών μας και ενημερωθείτε για τους πολλαπλούς τρόπους εξυπηρέτησης μέσα από τα Γραφεία Ενημερώσεως σε όλη την Ελλάδα, την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και τις δυνατότητες εξυπηρέτησης μέσα από την ηλεκτρονική μας σελίδα.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ "ΠΟΜΙΔΑ": Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης κτιρίων και κοινοχρήστων χώρων των μελών της Οργάνωσής μας "ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN", με καλύψεις για όλους τους κινδύνους των κτιρίων και με τα πιο ανταγωνιστικά ασφάλιστρα της αγοράς. ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑΙ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΙ!!!