Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ! AMEΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗ/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ !

  ΣΕΛΙΔΑ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗΣ / ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΛΩΝ ΜΕΧΡΙ 31.12.2024:

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD)!  

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ / ΚΑΤΑΘΕΣΗ / IRIS (090110210) / ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ!


 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,

Θέλεις να ενημερώνεσαι έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα δικαιώματά σου και να συμμετέχεις και συ στους αγώνες της ΠΟΜΙΔΑ γι' αυτά; Μάθε ποιά θα είναι τα δικαιώματά σου ως μέλος μας!

Θέλεις να μπορείς να ενημερώνεσαι καθημερινά από τους έμπειρους νομικούς, τεχνικούς και φοροτεχνικό της οργάνωσής μας;

Θέλεις να έχεις τώρα αμέσως πρόσβαση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ  της ιστοσελίδας μας και να εκτυπώσεις υποδείγματα μισθωτηρίων κάθε είδους μισθώσεων, νομοθετικά κείμενα, εγκυκλίους, οδηγίες και πληροφορίες και τον νέο ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ;

Θέλεις να λαμβάνεις ταχυδρομικά το περιοδικό μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ" κάθε τρίμηνο στο σπίτι σου;

Θέλεις να συμμετέχεις το ετήσιο Συνέδριό μας και τα τακτικά μας σεμινάρια, ώστε να είσαι πάντοτε ενήμερος σε ότι αφορά την περιουσία σου;

Θέλεις  ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ να έχεις δικαίωμα συμμετοχής  στο  Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων, Επαγγελματικών και Κοινοχρήστων Χώρων από την INTERAMERICAN ή στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικιών ΑΝΥΤΙΜΕ ; Θέλεις ως διαχειριστής κτιρίου να επωφεληθείς από την προσφορά της πλατφόρμας διαχείρισης κοινοχρήστων Billys

Ελα να γίνεις και συ,  τώρα, ONLINE, με ένα "κλικ", μέλος της "Ένωσης Ιδιοκτητών Ελλάδος", του πρωτοβάθμιου κεντρικού σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα, ή ανανέωσε γρήγορα και απλά τη συνδρομή σου για να λάβεις την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, που αναφέρει τους κωδικούς και όλα τα στοιχεία επαφής σου μαζί μας, με μια από τις εξής επιλογές: 

Μπορείς να πληρώσεις τώρα είτε με την πιστωτική κάρτα σου (CREDIT CARD) ή με μεταφορά ή κατάθεση σε όποια Tράπεζα σε διευκολύνει καλύτερα ή με ταχυδρομική επιταγή των ΕΛΤΑ ή με μεταφορά από το κινητό σου μέσω του Συστήματος Πληρωμών IRIS προς τον ΑΦΜ 090110210 του Σωματείου μας ! 

Αν όμως έχεις ήδη καταβάλει τη συνδρομή σου του τρέχοντος έτους αλλά δεν έχεις λάβει τα τρέχοντα στοιχεία πρόσβασης, ζήτησέ τα με e-mail από τη Γραμματεία μας, αναφέροντας τα στοιχεία πληρωμής σου.

Μόλις καταβάλεις ηλεκτρονικά τη συνδρομή σου, θα λάβεις αμέσως στο mailbox σου ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με το username και to password εισόδου στη σελίδα Εξυπηρέτησης Μελών ONLINΕ, που ισχύει και ως κωδικός αριθμός της καθημερινής τηλεφωνικής εξυπηρέτησης από το Γραφείο Ενημέρωσης Μελών της οργάνωσής μας.  (Αν δεν βρεις το μήνυμά μας στα Εισερχόμενά σου, δες στο φάκελλο με τα spam). Αμέσως μετά, μπορείς  να μπείς στη Σελίδα Μελών της ιστοσελίδας μας, και να κατεβάσεις, να εκτυπώσεις και να επεξεργαστείς μισθωτήρια, να διαβάσεις εγκυκλίους, νόμους και όλα τα δεκάδες χρήσιμα έγγραφα της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ! 


ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Για τις εκπτώσεις που δικαιούνται τα μέλη μας από την πλατφόρμα του ΑΝΥΤΙΜΕ  θα χρειαστείς τον αριθμό μητρώου σας ως μέλος σωματείου της ΠΟΜΙΔΑ. Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στην κάρτα μέλους σου, ή, σε περίπτωση εγγραφής νέου μέλους, σου δίνεται άμεσα από τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 2103213211, mail pomida.gr), κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα, μόλις καταχωρηθεί η εγγραφή σου.

ΙΣΧΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ. Παρακαλούμε να λάβεις υπόψη σου ότι οι ετήσιες συνδρομές των μελών της Ένωσης μας και η ισχύς των στοιχείων πρόσβασής τους στις υπηρεσίες εξυπηρέτησης μελών λήγουν την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους, γι΄αυτό και οι συνδρομές που καταβάλλονται στο τέλος κάθε έτους καλύπτουν και ολόκληρο το επόμενο ημερολογιακό έτος. Η έγκαιρη καταβολή των συνδρομών στην αρχή κάθε ημερολογιακού έτους εξασφαλίζει τη λειτουργεία της οργάνωσής μας, τη συνεχή εξυπηρέτηση των μελών μας και την αποστολή του τρίμηνου ενημερωτικού περιοδικού μας "ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ"

ΕΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗ USERNAME & PASSWORD. Από την 1η Ιανουαρίου κάθε επομένου έτους η πρόσβαση στη σελίδα μελών, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την παρακολούθηση των ενημερωτικών σεμιναρίων μας γίνεται αποκλειστικά με το username και το password του εκάστοτε τρέχοντος έτους. Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε στα μέλη μας να χρησιμοποιούν μόνον τα νέα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας. Οσοι από συνήθεια επιχειρούν να εισέλθουν στη σελίδα μελών με τα ληγμένα στοιχεία πρόσβασης "μπλοκάρονται" αυτόματα μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες από το σύστημα ασφαλείας της ιστοσελίδας μας, και γι΄αυτό θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση (restart) του δρομολογητή τους (rooter) ώστε να επιτραπεί η είσοδός τους με την καινούργια ΙΡ που θα λάβουν, και στη συνέχεια να εισέλθουν με τα σωστά στοιχεία πρόσβασης.

ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ. Ολα τα μέλη μας μπορούν άμεσα να λάβουν αυτόματα τα νέα στοιχεία πρόσβασης στον υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους με πληρωμή της συνδρομής του νέου έτους μέσα από τη σελίδα αυτή.  Τα μέλη με προπληρωμένη εκπτωτική συνδρομή επομένων ετών μπορούν να πληροφορηθούν από τη Γραμματεία μας τα ισχύοντα εφέτος στοιχεία πρόσβασης όποτε τα χρειαστούν πατώντας εδώ . Η Γραμματεία μας είναι στη διάθεση όλων για κάθε εγγραφή, πληρωμή και κάθε άλλη σχετική πληροφορία και διευκρίνιση! Τηλ. 210 3213689, 10-4 κάθε μέρα, ή καλύτερα μέσω email !

Nα θυμάστε πάντοτε ότι η οργάνωσή μας, δεν είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών, αλλά ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΑ! Ειναι Η ΜΟΝΗ  που υπερασπίζεται ΣΤΑΘΕΡΑ & ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ, και ότι η συνδρομή σου ως μέλος είναι ο μοναδικός πόρος γαι την επιβίωσή της μέσα στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις, και τη συνέχιση των αγώνων μας και των επιτυχιών μας. Γι αυτό και στην αρχή κάθε χρόνου όλοι μας πρέπει να είμαστε συνεπείς στην έγκαιρη καταβολή τους!  

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ!

Με θερμές ευχαριστίες!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΟ Δ. Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

 


ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ - ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΣYNΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ":

Α. ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024:                       40€

Β. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 39 ΕΤΩΝ:                 25€ !

Γ. ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ:                25€ !

Δ. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ:                                             25€ !

Ε. EIΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ        -10%!


Α. ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: 40 € (80 € ΓΙΑ ΝΟΜ.ΠΡΟΣΩΠΑ)

Η Ένωσή μας παράλληλα με τους σκληρούς αγώνες για τα δίκαια των μελών μας, παρέχει πλέον και σημαντικά αυξημένες υπηρεσίες σ΄αυτά, όπως γραφείο ενημερώσεως και γραμματεία εξυπηρέτησης μελών σε καθημερινή λειτουργία, καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση μελών, πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με όλα τα υποδείγματα και νομοθετήματα που ενδιαφέρουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, σεμινάρια για τα ιδιοκτησιακά θέματα και πολλά άλλα που αναφέρονται λεπτομερώς στην ιστοσελίδα μας.
Η ετήσια συνδρομή φυσικών προσώπων είναι 40 ευρώ. Η συνδρομή νομικών προσώπων κάθε είδους (εταιρειών, ιδρυμάτων, σωματείων, ν.π.ι.δ., ν.π.δ.δ., διαχειρίσεων πολυκατοικιών και μεγάρων κλπ.) και κατοίκων εξωτερικού (στους οποίους ταχυδρομείται το περιοδικό μας) είναι πάντοτε διπλάσια, ήτοι ανέρχεται σε 80 ευρώ. Δεν καταβάλλεται τέλος εγγραφής μέλους. 

Β. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 39 ΕΤΩΝ:  25€ !

Αν είσαι νέα/νέος έως 39 ετών, που είσαι ήδη ή πρόκειται να γίνεις, ιδιοκτήτης ακινήτου ή διαχειριστής ακίνητης περιουσίας, έλα να εγγραφείς τώρα μέλος μας με μειωμένη συνδρομή και αυξημένες παροχές, για να είσαι πλήρως ενημερωμένος ως προς την απόκτηση και την αποτελεσματική διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σου, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να έχουν πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα. Αν είσαι ήδη μέλος μας, σε καλούμε να γράψεις τα παιδιά σου ως μέλη στα σωματεία της ΠΟΜΙΔΑ με μειωμένη συνδρομή και αυξημένες παροχές, γιατί θιέλουμε να φέρουμε κοντά μας τη νέα γενιά ιδιοκτητών ακινήτων, σε μια εποχή που η διατήρηση της περιουσίας είναι σήμερα αντικειμενικά πολύ δυσχερέστερη από την απόκτησή της!!! 

Γ. ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ: 25€ ! (50€ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)

Οσα μέλη μας, φυσικά ή και νομικά πρόσωπα,  είναι ασφαλισμένα ή ασφαλίζονται τώρα στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCAN έχουν δικαίωμα να καταβάλουν κάθε χρόνο, εξ αρχής και μόνιμα μειωμένη ετήσια συνδρομή μόνον 25 ευρώ, και 20 ευρώ μόνον για κάθε επόμενο έτος που καταβάλλεται ταυτόχρονα ! Πληροφορίες και από τον αριθμό τηλ. 210 32 13 211 ! 

Δ. ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ  25 € ! (50 € ΓΙΑ Ν. ΠΡ.)

Αν επιθυμείς μια  μονιμότερη συμμετοχή στη δράση και τους αγώνες μας, με ταυτόχρονη μείωση του κόστους της, μπορείς τώρα να καταβάλεις 40 ευρώ για το πρώτο έτος και μόνον 25 ευρώ για κάθε επόμενο έτος, (δηλαδή 65€ για 2 έτη, 90€ για 3 έτη κ.ο.κ. και έως 5 συνολικά έτη !  Κερδίζεις δηλαδή τη φροντίδα και διαδικασία πληρωμής των μελλοντικών συνδρομών και τη σημαντική άμεση έκπτωση των 15 έως και 120 ευρώ! 

Ε. ΕΙΔΙΚΗ  ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑμΕΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ! 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, εκτιμώντας τις περιστάσεις υπό τις οποίες βρίσκονται σήμερα οι ιδιοκτήτες ακινήτων, και ιδιαίτερα οι πλέον ευάλωτες κατηγορίες από αυτούς (άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και ΑμΕΑ), αλλά και τα κάθε είδους φιλανθρωπικά νομικά πρόσωπα, τα οποία δυσκολεύονται να επιτελέσουν την αποστολή τους εξ αιτίας και της βαρύτατης φορολογίας επί των ακινήτων τους, έχει καθιερώσει ειδική έκπτωση ύψους 10% για τις ετήσιες ή και πολυετείς συνδρομές τους που καταβάλλονται μέσω της ιστοσελίδας μας.


Δες στον παρακάτω συγκριτικό πίνακα πόσο συμφέρουσα είναι η προκαταβολή συνδρομών, την οποία προτιμά το 50% περίπου των μελών μας, η  πρόσθετη έκπτωση που καθιερώσαμε για ειδικές κατηγορίες μελών μας, αλλά και η μειωμένη συνδρομή των 25€ για όλα τα μέλη μας που είναι νέες/νέοι έως 39 ετών, ή ασφαλίζονται στα μοναδικά προγράμματά μας:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΕΛΩΝ  ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΕΛΩΝ:

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - MEMBERS LIVING IN GREECE

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΝΟΜ. ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΝ & ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΞΩΤ.  ΜΕMBERS LIVING ABROAD

Διάρκεια συνδρομής έως: 

Με ετήσιες καταβολές

Ποσό με ενιαία καταβολή

*Ποσό με έκπτωση 10%

Ποσό με ενιαία καταβολή

*Ποσό με ειδική έκπτωση 10%

           

Ετήσια> 31.12.2024

40€

40

36€

80

72

Διετής> 31.12.2025

80€

65

58,50€

(αντί 160>) 130€ 

117

Τριετής> 31.12.2026

120€

90

81€

(αντί 240>) 180€ 

162

Τετραετής>31.12.2027

160€

115

103,50€

(αντί 320>) 230€ 

207

Πενταετής>31.12.2028

200€

140

126€

(αντί 400>) 280€ 

252

ΝΕW: Μειωμένη συνδρομή νέων (έως 39 ετών) / ασφαλισμένων/μελών 25€

25 / 45 / 65 /

85 / 105€

-

50 / 90 / 130 /

170 / 210€

-ΕΓΓΡΑΦΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ONLINE ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για credit cards

ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (CREDIT CARD), ΑΠΛΑ & ΑΜΕΣΑ!

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα (credit card) MASTERCARD, VISA ή AMERICAN EXPRESS (όχι με χρεωστική κάρτα), γίνεται με ηλεκτρονική φόρμα που διαβιβάζεται κρυπτογραφικά (SSL 28-bit encryption) μέσω secure servers κατ΄ευθείαν προς την Τράπεζά σου, χωρίς καμιά δική μας παρέμβαση, και χωρίς πρόσθετη δική σας χρέωση! Γι αυτό και η συναλλαγή σου είναι απόλυτα ασφαλής, ευκολότερη, και η εξυπηρέτησή σου άμεση με μιά και μόνον κίνηση και χωρίς καμιά πρόσθετη ενέργεια. Χιλιάδες μέλη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο εγγράφονται ή/και μας καταβάλουν τη συνδρομή τους κάθε χρόνο με τις κάρτες τους, μέσα από τον ασφαλή server μας, χωρίς ποτέ να έχει παρουσιαστεί το παραμικρό πρόβλημα!!! Η οργάνωσή μας είναι από τους πρωτοπόρους στην Ελλάδα στη λειτουργεία συστήματος πληρωμής μέσω διαδικτύου ήδη από το 2002! 

Για την απλή και άμεση online εγγραφή σου ή καταβολή της συνδρομής σου με μιά και μόνον κίνηση, προχώρησε τώρα άφοβα και συ στην πληρωμή με την πιστωτική σου κάρτα (credit card)! 

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής σας, επικοινώνησε αμέσως με τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ στο τηλέφωνο 210-3213211, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ή στείλε μας μήνυμα στο στο mail@pomida.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου!


ΕΓΓΡΑΦΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ Ή ΜΕΣΩ ΕΛΤΑ Ή IRIS !

* ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ / ΜΕΣΩ IRIS (090110210) / ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΛΤΑ & ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ/ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ !

                  ΤΡΑΠΕΖΑ               ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ     ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
   ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖA ΕΛΛΑΔΟΣ GR4001100400000004048316162    04048316162       
   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR1701720320005032045921341    5032045921341
   ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHAΒΑΝΚ GR8001402260226002002006872    2260226002002006872   
   TΡAΠEZA ΕUROBANK EFG GR3802602220000810100779993    00260222810100779993

1. ---Mετάφερε ηλεκτρονικά ή κατάθεσε ονομαστικά το αντίστοιχο ποσό σε όποιον από τους παραπάνω τραπεζικούς λογαριασμούς της Ενωσής μας σε διευκολύνει καλύτερα.

---Ή μετάφερε άμεσα και άνετα μέσω του συστήματος IRIS από το κινητό σου ή τον υπολογιστή σου το ποσό που επιλέγεις προς το ΑΦΜ 090110210 του σωματείου μας "Ένωσις Ιδιοκτητών Ελλάδος",  χωρίς καμιά πρόσθετη χρέωσή σου για τη μεταφορά αυτή.

---'H συμπλήρωσε σε έντυπο ταχυδρομικής επιταγής των ΕΛΤΑ το αντίστοιχο ποσό  γράφοντας καθαρά πίσω από το απόκομμα, το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνό σου, και την παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση "Ποστ Ρεστάντ" της Ενώσεώς μας στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Αθηνών

                   ΕΝΩΣΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  Ρ.R. Κ.Τ.Α. ΑΘΗΝΑ 102.00

και κατάθεσε την επιταγή αυτή και τα χρήματα σε οποιοδήποτε γραφείο ή πρακτορείο των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΩΝ (ΕΛΤΑ).

2. Μετά συμπλήρωσε και στείλε μας ηλεκτρονικά επί τόπου την τραπεζική φόρμα εγγραφής-πληρωμής συνδρομής και

3. Τέλος στείλε μας την απόδειξη κατάθεσης στο mail @ pomida.gr με το ονοματεπώνυμο σου να αναγράφεται επ΄αυτής ώστε να ταυτοποιείται και να ολοκληρώνεται αμέσως η εγγραφή/πληρωμή σου!

Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια, διευκρίνιση ή επιβεβαίωση κατά τη διαδικασία της εγγραφής / πληρωμής σας, παρακαλούμε επικοινώνησε αμέσως με τη Γραμματεία της οργάνωσής μας στο τηλέφωνο 210-3213211, κάθε μέρα από 9 π.μ. ώς και 4 μ.μ., ή στείλε μας μήνυμα στο στο mail@pomida gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου το συντομότερο!


ΕΓΓΡΑΦΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ KAI ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ

 * ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ 'Η ΜΕΣΩ IRIS (090110210) 

Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, Αθήνα, 4ος όροφος, κάθε πρωί 10-4, πλην Σαββάτου,  τηλ. 2103213211. Εγγραφή και ανανέωση συνδρομής  με μετρητά η με την πιστωτική σου κάρτα!