Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ασφάλιση κατοικιών μελών ΠΟΜΙΔΑ - ΑΝΥΤΙΜΕ

Με επιπλέον έκπτωση 10% για την ασφάλιση των κατοικιών και 5% για την ασφάλιση των αυτοκινήτων των μελών μας!

 

Τώρα και 10% έκπτωση από τον ΕΝΦΙΑ κατοικιών ασφαλισμένων κατά φυσικών καταστροφών!!!

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΟΜΙΔΑ για τις εξαιρέσεις από την έκπτωση!


Η ΠΟΜΙΔΑ KAI ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ: 

ΑΜΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΥΤΙΜΕ.GR  ΤΗΣ INTERAMERICAN 

ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% & ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟΝ 25€ !!!

+ ΠΡΟΣΘΕΤΗ EKΠΤΩΣΗ -5% ΓΙΑ ΤHN ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  AUTOPOMIDA ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ!


Μια νέα εποχή εγκαινίασε η ΠΟΜΙΔΑ από τον Σεπτέμβριο του 2018 στο εξαιρετικής σημασίας ζήτημα της ασφάλισης ακινήτων των μελών της, η οποία μπορεί να συγκριθεί με την ''επανάσταση'' που έκανε τον Ιούλιο του 2004, δημιουργώντας το πρώτο και μοναδικό εθνικής εμβέλειας «ομαδικό» ασφαλιστήριο κτιρίων!

Έχοντας να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της ψηφιακής υπερεξάπλωσης σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη οικονομική κρίση που πλήττει πολλαπλάσια τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι είδαν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις να πολλαπλασιάζονται μέσα σε λίγα χρόνια, καθώς και την μεγάλη ανάγκη για ολοκληρωμένη και προσιτή ασφάλιση των μελών της, τόλμησε και έκανε το μεγάλο βήμα. Διευρύνοντας την ήδη πολύ πετυχημένη συνεργασία με την ηγέτιδα ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία της ελληνικής αγοράς, την INTERAMERICAN, εντάσσει το πρόγραμμα ΠΟΜΙΔΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ  στην ψηφιακή πλατφόρμα της www.anytime.gr προσφέροντας την δυνατότητα στα παλιά και στα καινούργια μέλη μας να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους για όλους τους κινδύνους άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time), μέσω πολλών ασφαλιστικών και τιμολογιακών επιλογών και με πραγματική πρόσθετη έκπτωση 10% επί των τιμών της πλατφόρμας!

Τα νέα ασφαλιστήρια κατοικιών του προγράμματος ΠΟΜΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ συνάπτονται πλέον μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της AΝΥΤΙΜΕ, ενώ τα ασφαλιστήρια στα προγράμματα ΠΟΜΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και ΠΟΜΙΔΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ θα εξακολουθήσουν να γίνονται  όπως έως τώρα, μέσω της Εταιρείας Ασφαλιστικών Πρακτόρων και Συντονιστών Κ2’’ - www.k-2.gr, ο επικεφαλής της οποίας κ. Νίκος Κεχαγιάογλου έχει πάντοτε την ευθύνη της ανάπτυξης του προγράμματος ασφάλισης κτιρίων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη την Ελλάδα ( τηλ. 210-99020900  &  210-3230400 και ηλεκτρονική διεύθυνση info@k-2.gr ).

Τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ θα μπορούν να ασφαλίζουν τις κατοικίες τους μέσω τριών προγραμμάτων τα οποία διαφέρουν ως προς τις καλύψεις τις οποίες προσφέρουν και ως προς το αντίστοιχο κόστος τους. Ταυτόχρονα δικαιούνται τη μειωμένη ετήσια συνδρομή μέλους ΠΟΜΙΔΑ των 25€ αντί της κανονικής των 40€ ! 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ: Πίνακας σύγκρισης προγραμμάτων ΠΟΜΙΔΑ Plus και Anytime!


 

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΜΙΔΑ -INTERAMERICAN-ANYTIME
 

Αποκλειστικά για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ:

Πλήρης ασφάλιση κτιρίων με εξαιρετικές τιμές ασφαλίστρων

Επιπλέον έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα Anytime

Επιπλέον έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα οχημάτων και

Μειωμένη ετήσια συνδρομή ΠΟΜΙΔΑ από 40€ σε 25€ ετησίως!

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN-ANYTIME σας προσφέρουν την ευκαιρία να εξασφαλίσετε την δυνατότητα αποκατάστασης της κατοικίας σας, από οποιονδήποτε κίνδυνο μπορεί να την απειλήσει. Η αρχιτεκτονική των προγραμμάτων είναι επιμελημένη με ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι ώστε το ασφαλισμένο μέλος της ΠΟΜΙΔΑ να μπορεί να επιλέξει εκείνο ακριβώς το πρόγραμμα που πληροί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του. Στη διάθεση των μελών της ΠΟΜΙΔΑ είναι σήμερα 4 διαφορετικά προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη και δυνατότητα. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:

 • ΠΟΜΙΔΑ Plus: Το κλασσικό και πληρέστατο πρόγραμμα της ΠΟΜΙΔΑ, το οποίο ισχύει και για ασφάλιση επαγγελματικών και κοινοχρήστων χώρων, περιέχει καλύψεις για όλους τους ασφαλιστέους κινδύνους οι οποίοι μπορεί είτε να απειλήσουν με καταστροφή ένα ακίνητο όπως: πυρκαγιά, έκρηξη, σεισμός (προαιρετική επιλογή), καιρικά φαινόμενα είτε να υπονομεύσουν την αξία του όπως: καπνός, θραύση σωληνώσεων, κακόβουλες ενέργειες, ζημιές κλέφτη, θραύση κρυστάλλων είτε να δημιουργήσουν απαιτήσεις όπως αστικές ευθύνες οικογένειας, αστική ευθύνη λόγω ζημιών του κτηρίου, απώλεια ενοικίων λόγω ασφαλισμένων κινδύνων και άλλες οικονομικές απώλειες. Στο πρόγραμμα αυτό ειδικά ασφαλίζεστε μέσω του γραφείου της Εταιρείας Κ2.

TΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ www.anytime.gr:

 • Premium Anytime: Το πληρέστερο πρόγραμμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Anytime με ουσιαστικές καλύψεις οι οποίες δημιουργούν ένα συμπαγές τείχος προστασίας για κάθε κατοικία. Σε σύγκριση με το ΠΟΜΙΔΑ Plus δεν περιέχει τις δευτερεύουσες καλύψεις.
 • Value  Anytime:  Μέσω  της  ηλεκτρονικής  πλατφόρμας  Anytime  προστατεύει  από  όλους  τους  καταστροφικούς  κινδύνους προσφέροντας σημαντικές καλύψεις σε εξαιρετικές τιμές. Σε σχέση με το Premium δεν καλύπτει την γενική αστική ευθύνη, θραύσεις κρυστάλλων και βραχυκυκλώματα.
 • Economic Anytime: Το πιο οικονομικό πρόγραμμα της πλατφόρμας Anytime το οποίο όμως προστατεύει άριστα από σημαντικούς κινδύνους και προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες να ασφαλιστούν και να αισθάνονται ήρεμοι εντός της εστίας τους. Ιδανικό για τις απαιτήσεις των τραπεζών έναντι δανειοληπτών. Σε σχέση με το Value δεν καλύπτει την κλοπή.
 • Anytime Αυτοκίνητο: Σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ παρέχεται επιπλέον έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου η οποία προστίθεται σε όλες τις καμπάνιες προσφορών που κατά καιρούς ανακοινώνει η Anytime με τον κωδικό προσφοράς AUTOPOMIDA.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ: Πίνακας σύγκρισης προγραμμάτων ΠΟΜΙΔΑ Plus και Anytime

Τι καινούργιο φέρνει η Anytime στην ασφάλιση της κατοικίας, για τα μέλη των σωματείων της Π.ΟΜ.Ι.Δ.Α.;

 • Αμεσότητα: Στην Anytime η ασφάλεια κατοικίας είναι direct. Μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας το πρόγραμμα ασφάλισης που σας εξυπηρετεί, απλά εύκολα και ξεκάθαρα.
 • Ποιοτική  κάλυψη:  Όλα  τα  προγράμματα  ασφάλισης  κατοικίας  αποτελούν  μια  αξιόπιστη  λύση  για  την  περιουσίας  σας. Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η σύγχρονη εποχή και είναι ιδανικά στην περίπτωση που υπάρχει στεγαστικό δάνειο.
 • Προσιτό κόστος:  Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας έχουν προσιτό κόστος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα. Αποκλειστικά για τα μέλη της Π.ΟΜ.Ι.Δ.Α. προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 10%, καταχωρώντας online στο www.anytime.gr τον αριθμό μητρώου ως μέλους Π.ΟΜ.ΙΔ.Α. ή τηλεφωνικά δίνοντάς τον στον εκπρόσωπο της Anytime.
 • Απλότητα: Στην Anytime η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να ασφαλιστείτε αυτόματα από το site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι άνθρωποι της Anytime είναι συνεχώς κοντά σας και θα σας εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε αφορά το συμβόλαιό σας άμεσα, ενώ η διαδικασία αποζημίωσης είναι και αυτή απλή.
 • Αξιοπιστία: Όλα τα προγράμματα της Anytime έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.
 • Αυτόματος υπολογισμός ασφαλίστρου, ασφάλιση ακινήτου online: Το κόστος του ασφαλίστρου εμφανίζεται αυτόματα μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας, και εξαρτάται από το είδος της κατοικίας, το εμβαδόν, τη θέση, τη σεισμικότητα της περιοχής, την ιδιοκτησιακή σχέση κ.α. και την έκπτωση -10% για τα μέλη μας. H διαδικασία κοστολόγησης και ασφάλισης ολοκληρώνεται online!  Κατά καιρούς γίνονται προωθητικές ενέργειες από την Anytime με σημαντικές περαιτέρω εκπτώσεις, στις οποίες τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ θα απολαμβάνουν πάντοτε την επιπλέον έκπτωση -10%..

Η βάση και το κόστος της ασφάλισης, ανά πρόγραμμα, με και χωρίς σεισμό:

Μπορούμε να ασφαλίσουμε τα κτήριά μας με αξίες 1100€ και άνω  ανά τετραγωνικό μέτρο αναλόγως της ποιότητας και της κατασκευαστικής τους αξίας. Υπενθυμίζεται ότι δεν ασφαλίζεται η εμπορική ή η αντικειμενική αξία ενός ακινήτου αλλά η αξία του κόστους ανακατασκευής του. Η ασφαλιστική εταιρεία θα αποζημιώσει το κόστος των υλικών και το εργατοτεχνικό κόστος αποκατάστασης της όποιας ασφαλιζόμενης ζημιάς του κτιρίου.

Το κόστος ασφάλισης είναι εξαιρετικά χαμηλό και δίνει την δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη να ασφαλίσει την ακίνητη περιουσία του επιλέγοντας εκείνο από τα προγράμματα ασφάλισης που ταιριάζει στις ανάγκες του. Ολες οι τιμές αφορούν τελικό πληρωτέο κόστος, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το ασφάλιστρο και κάθε φόρος, τέλος ή επιβάρυνση!


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Η ασφάλιση των μελών ΠΟΜΙΔΑ πραγματοποιείται άμεσα και σε πραγματικό χρόνο με τα εξής απλά βήματα:

- Επισκεφτόμαστε την ιστοσελίδα www.anytime.gr της INTERAMERICAN.

- Επιλέγουμε την κατηγορία «Σπίτι».

- Επιλέγουμε «Ασφαλιστείτε τώρα».  

- Επιλέγουμε από το μενού αν έχουμε ή όχι στεγαστικό δάνειο. Η ερώτηση γίνεται για να μπει ο ειδικός όρος δανειοληπτών στο συμβόλαιο, ενώ τα προγράμματα είναι ίδια και στις δύο περιπτώσεις.

-Στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» γράφουμε την λέξη «POMIDA» και αμέσως μετά, χωρίς κενό, τον αριθμό μητρώου της κάρτας μέλους μας, προκειμένου να υπολογιστεί η ειδική έκπτωση 10% που ισχύει για τα μέλη μας! Ο αριθμός μητρώου αναφέρεται στην κάρτα μας, ή, σε περίπτωση εγγραφής νέου μέλους, μας δίνεται άμεσα από τη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ (τηλ. 2103213211, mail pomida.gr, fax 210 3252470), κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

Πώς γράφεται ο Κωδικός Προσφοράς: POMIDA12345

- Επιλέγουμε «Υπολογισμός ασφαλίστρων» και εμφανίζονται τα προγράμματα ασφάλισης.

- Επιλέγουμε «Αγορά» στο πρόγραμμα που επιθυμούμε, εφόσον συμφωνούμε με το κόστος κλπ.

- Καταχωρούμε τα απαραίτητα στοιχεία της κατοικίας μας και του ασφαλιζόμενου ιδιοκτήτη της.

- Προχωρούμε στην καταβολή του ασφαλίστρου, μέσω της πιστωτικής μας κάρτας ή με τραπεζική μεταφορά μέσω web banking.

Η ασφάλισή μας ολοκληρώθηκε! Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα μας αποσταλεί στο e-mail μας! Το τυπώνουμε και το αρχειοθετούμε!

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ασφάλισης μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της  ANYTIME. H επικοινωνία γίνεται μέσω των τηλεφωνικών αριθμών 801-11-30000 ή 210-9460000, με την ίδια διαδικασία καταβολής ασφαλίστρου και αποστολής του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. 

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕΙΣΜΟΥ:

Τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ ειδικά, έχουν την ευχέρεια να ασφαλίζονται χωρίς κάλυψη σεισμού, με την τιμολόγηση που αναφέρεται παραπάνω, καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΝΥΤΙΜΕ (801-11-30000 ή 210-9460000), με την ίδια διαδικασία καταβολής ασφαλίστρου και αποστολής του ασφαλιστηρίου συμβολαίου!

Τονίζουμε και πάλι ότι η εξυπηρέτηση και υποστήριξη των μελών μας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα εξακολουθήσει να γίνεται, όπως και για το υφιστάμενο πρόγραμμα που αφορά και ασφάλιση επαγγελματικών χώρων και κοινοχρήστων, από την «Εταιρεία Μεσιτών Ασφαλίσεων Κ2»» - www.k-2.gr του υπεύθυνου σύμβουλου ανάπτυξης των προγραμμάτων ασφάλισης κτιρίων της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκου Κεχαγιάογλου, στα τηλεφωνικά κέντρα 210-99020900  &  210-3230400 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@k-2.gr .

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ: Πίνακας σύγκρισης προγραμμάτων ΠΟΜΙΔΑ Plus και Anytime

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ

Και επειδή τα προνόμια των μελών μας δεν τελειώνουν εδώ, ασφαλίστε τώρα το αυτοκίνητό σας με επιπλέον έκπτωση 5%, πάνω στην εκπληκτικά οικονομική προσφορά της ANYTIME, με πάγια έκπτωση 40% στην ετήσια ασφάλιση αυτοκινήτου! Καταχωρήστε τον κωδικό AUTOPOMIDA στο πεδίο "Κωδικός Προσφοράς" της φόρμας υπολογισμού ασφαλίστρων ή δώστε τον στον εκπρόσωπο της ΑΝΥΤΙΜΕ (τηλ. 801-11-30000 ή 210-9460000) πριν την έκδοση του συμβολαίου! 


ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:


 

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ