Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Πρόγραμμα ενημερωτικών εκδηλώσεων ΠΟΜΙΔΑ Αυγούστου 2023 - Ιανουαρίου 2024
06/09/2023

ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, 5.00 - 8.00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των  γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ (Αιόλου και Σοφοκλέους 15, 4ος όροφος). Δείτε εδώ τους εξής ομιλητές και τα θέματα.

Καλούμε τα ενδιαφερόμενα μέλη μας να δηλώσουν συμμετοχή και να παρακολουθήσουν την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση!


 Τις εργασίες της θα προλογίσει ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς που θα ενημερώσει και γενικότερα τους συμμετέχοντες για όλα τα επίκαιρα προβλήματα των ιδιοκτητών ακίνητης περιουσίας. H εκδήλωση βιντεοσκοπείται και όλα τα ενήμερα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του link που βρίσκεται στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας

Τόπος διεξαγωγής: Οι ημερίδες θα διεξαχθούν αποκλειστικά με φυσική παρουσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος, και θα κλείσουν με απαντήσεις στις ερωτήσεις των μελών μας.

Παρακολούθηση - δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη μέσω της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr στο link https://www.pomida.gr/gine_melos.php ή κατά την προσέλευσή τους (συνδρομή 2023: 40€ - έκπτωση 10% για συνταξιούχους, ανέργους, φοιτητές και ΑμΕΑ, 25€ για νέους και συμμετέχοντες στα προγράμματα ασφάλισης και ενέργειας της ΠΟΜΙΔΑ). Καλούμε τους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή μέσω mail@pomida.gr αλλά και να προσέλθουν εγκαίρως για εξασφάλιση θέσης.


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ BINTEO ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Νομική Ημερίδα (σεμινάριο) για τις μισθώσεις ακινήτων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, εν όψει της νέας μισθωτικής περιόδου, H εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και όλα τα ενήμερα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω του link που βρίσκεται στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας. Θεματολογία: 

- Επαγγελματικές μισθώσεις: Σύναψη, διάρκεια, χρήση, αναπροσαρμογή, λύση.
- Μισθώσεις κατοικιών: Σύναψη, διάρκεια, χρήση, αναπροσαρμογή, λύση.
- Βραχυχρόνιες μισθώσεις: Προϋποθέσεις, περιορισμοί, επερχόμενες εξελίξεις.
- Αντιμετώπιση δύστροπων ενοικιαστών, καταβολή επιδόματος ενοικίου στους ιδιοκτήτες.


ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΧΑΙΑΣ

Πάτρα, Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, 12.00 μ.μ., ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στα πλαίσια του ετήσιου FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

 

41ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΜΙΔΑ

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, 10.00 π.μ., Αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ, για όλα τα εκκρεμή προβλήματα των ιδιοκτητών ακινήτων, και με συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπουργών και φορέων, πολιτικών κομμάτων κλπ.

πίσω στα νέα