Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
'Ερευνα για την φοιτητική στέγαση: Η οπτική των ιδιοκτητών ακινήτων
22/05/2024

Αν θέλετε να κερδίσετε μιά δωροκάρτα της AMAZON πάρτε μέρος στην έρευνα της Διεθνούς Ενώσεως Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI), στα πλαίσια του Ευρωπαικού Προγράμματος HOME2, που αποσκοπεί στη συλλογή πληροφοριών από ιδιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων σχετικά με την αγορά της φοιτητικής στέγης και των διεθνών πτυχών της! Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις προκλήσεις και τα κίνητρα που επηρεάζουν την ελκυστικότητα αυτής της αγοράς για τους ιδιώτες εκμισθωτές κατοικιών. Η συνεισφορά σας θα συμβάλει στην διαμόρφωση των στρατηγικών για τη βελτίωση του τοπίου της φοιτητικής στέγασης. Διαβάστε το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της UIPI. H προθεσμία συμμετοχής λήγει την 14η Ιουνίου 2024 !

Τα δεδομένα που παρέχετε θα παραμείνουν ανώνυμα και θα τύχουν επεξεργασίας από την UIPI - Διεθνή Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων . Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο martinez@uipi.com εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Πέντε από τους συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια δωροκάρτα αξίας 50 ευρώ της εταιρείας AMAZON (Amazon gift card)  εφόσον έχουν γνωστοποιήσει στην έρευνα το email τους! 

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα πατήστε εδώ. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!!!

πίσω στα νέα