Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ενημερωτική σεμινάριο - εκδήλωση για την Ευρωβουλή, την Πέμπτη, 2 Μαίου στα γραφεία μας!
25/04/2019

Ενημερωτικό σεμινάριο, με αναφορά και δημόσια συζήτηση για την Ευρωπαική διάσταση των προβλημάτων της Ακίνητης Ιδιοκτησίας και με τη συμμετοχή των υποψηφίων ευρωβουλευτών Μαρίας Σπυράκη, Γιώργου Κύρτσου (ΝΔ) και Ντίμη Αργυρόπουλου (ΑΝΕΛ), διοργάνωσε η ΠΟΜΙΔΑ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, την Πέμπτη, 2α Μαίου 2019, στις 5 μ.μ., Στην εκδήλωση είχαν κληθεί πολλοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές από όλα τα πολιτικά κόμματα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση για τις εφετεινές φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος και τον ΕΝΦΙΑ, και τις νέες ρυθμίσεις για τις μεταβολές και διορθώσεις στο Ε9, από τον φοροτεχνικό κ. Ορέστη Σειμένη.

Επίσης ο νομικός υπεύθυνος του Κεντρικού Γραφείου Επεξεργασίας Κτηματολογικής Βάσης του Δήμου Αθηναίων Δικηγόρος κ. Αλέξης Μαγιάφας ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες για την ήδη υπό εξέλιξη διαδικασία της Προανάρτησης των Κτηματολογικών δεδομένων των ακινήτων στο Δήμο Αθηναίων, και απάντησε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις. Δείτε τις απαντήσεις στην ανάρτησή μας για την Προανάρτηση του Δήμου Αθηναίων, και τυπώστε το σχετικό έντυπο. 

Τέλος έγινε αναφορά στις μισθώσεις κατοικιών, τις εμπορικές και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, τα δημοτικά τέλη, τους δασικούς χάρτες, τους ανελκυστήρες, τα πολεοδομικά θέματα, και αναφορά σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ιδιωτική ακίνητη περιουσία. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς.

Στα μέλη μας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα σεμινάριά μας συνιστούμε τα εξής:

*Να συμβουλεύονται τακτικά τις ειδήσεις της ιστοσελίδας μας ως προς τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

*Να δηλώνουν συμμετοχή σ΄αυτά, ώστε να έχουμε εικόνα της προσέλευσης.

*Να προσέρχονται εγκαίρως προς εξασφάλιση θέσης, λόγω του περιορισμένου χώρου, αλλά και του ότι τα σεμινάρια αρχίζουν πάντοτε στις 5 ακριβώς! 

To επόμενο ενημερωτικό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 4 Ιουλίου στις 5 μ.μ. στα γραφεία μας.

πίσω στα νέα