Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Ενημέρωση μελών ΠΟΜΙΔΑ Αυγούστου 2022
01/08/2022

Αγαπητά μέλη, 

Το Γραφείο Ενημέρωσης και η Γραμματεία (Σοφοκλέους 15 και Αιόλου) θα παραμείνουν κλειστά από τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου έως και την Παρασκευή 26η Αυγούστου, λόγω αδείας του προσωπικού. 

Ομως το νομικό μας τμήμα θα απαντά Δευτέρα έως Παρασκευή, 2 - 4 μ.μ. (πλην του πενθημέρου 15 έως 19/8/2022),  σε ερωτήσεις για θέματα μισθώσεων, στον γνωστό αριθμό 210 3228500 και με τον τριψήφιο κωδικό σας του έτους 2022.

Επίσης θα απαντούμε σε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, αποκλειστικά μέσω της Φόρμας Ερωτήσεων της Σελίδας Μελών της ιστοσελίδας μας www.pomida.gr, και με περιορισμένη δυνατότητα απάντησης σε πολύπλοκα θέματα, λόγω καλοκαιρινών διακοπών των στελεχών μας. Υπενθυμίζουμε σε κάθε ερώτημα να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση. Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν θα απαντώνται πλέον, λόγω μεγάλου φόρτου ερωτημάτων από ερωτώντες αδιευκρίνιστης προέλευσης.  Πριν στείλετε το ερώτημά σας, συμβουλευτείτε τα νέα της ιστοσελίδας μας, γιατί το πιθανότερο είναι η απάντηση στο ερώτημά σας να βρίσκεται ήδη αναρτημένη εκεί!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Αποκλειστικά μέσω του mail@pomida.gr .

ΕΓΓΡΑΦΕΣ & ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ: Ευκολότατα, όλο το 24ωρο,  μέσω www.pomida.gr.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για κάθε τι νέο από την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr !!!

Kάντε την σελίδα μας homepage στον υπολογιστή σας, για να είστε ενήμεροι κάθε μέρα!

Καλό καλοκαίρι, γιατί μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας...

πίσω στα νέα