Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Εγγραφείτε/ανανεώστε τη συνδρομή σας για το 2023 online!
29/01/2023

Σας ευχόμαστε Καλή νέα Χρονιά, με υγεία και με λιγότερα προβλήματα!

Η αρχή του νέου έτους είναι και η κατάλληλη ώρα να επισκεφθείτε τη Σελίδα Εγγραφής/Ανανέωσης Συνδρομής Μελών της ΠΟΜΙΔΑ! για να τακτοποιήσετε τη συνδρομή σας, ή την εγγραφή σας!

Η ετήσια συνδρομή κοστίζει μόνον 40 ευρώ. Ομως:

- Αν είστε συνταξιούχος, άνεργος ή ΑμΕΑ πληρώνετε μόνον 36 ευρώ!                                   

- Αν είστε νέος έως 39 ετών, αν προπληρώνετε ταυτόχρονα και συνδρομές επομένων ετών, ή αν συμμετέχετε στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN ή ενέργειας ΠΟΜΙΔΑ-PROTERGIA, πληρώνετε μόνον 25 ευρώ!

Για άμεση online Εγγραφή ή Ανανέωση της συνδρομής σας που θα ισχύσει μέχρι 31.12.2023, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής μεταφοράς/κατάθεσης στο τέλος αυτής της σελίδας!   

Σας υπενθυμίζουμε  ότι την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους λήγει η ισχύς των συνδρομών και από την 1η Ιανουαρίου κάθε επομένου έτους η πρόσβαση στη σελίδα μελών, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την παρακολούθηση των ενημερωτικών σεμιναρίων μας γίνεται αποκλειστικά με το username και το password του εκάστοτε τρέχοντος έτους. Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε στα μέλη μας να χρησιμοποιούν μόνον τα νέα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας. Οσοι από συνήθεια επιχειρούν να εισέλθουν στη σελίδα μελών με τα ληγμένα στοιχεία πρόσβασης "μπλοκάρονται" αυτόματα μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες από το σύστημα ασφαλείας της ιστοσελίδας μας, και γι΄αυτό θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση (restart) του δρομολογητή τους (rooter) ώστε να επιτραπεί η είσοδός τους με την καινούργια ΙΡ που θα λάβουν, και στη συνέχεια να εισέλθουν με τα σωστά στοιχεία πρόσβασης.

Ολα τα μέλη μας μπορούν άμεσα να λάβουν αυτόματα τα νέα στοιχεία πρόσβασης στον υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους με πληρωμή της συνδρομής του νέου έτους μέσα από τη σελίδα αυτή.  Τα μέλη με προπληρωμένη εκπτωτική συνδρομή επομένων ετών μπορούν να πληροφορηθούν από τη Γραμματεία μας τα ισχύοντα εφέτος στοιχεία πρόσβασης όποτε τα χρειαστούν πατώντας εδώ . Η Γραμματεία μας είναι στη διάθεση όλων για κάθε εγγραφή, πληρωμή και κάθε άλλη σχετική πληροφορία και διευκρίνιση! Τηλ. 210 3213211, 10-4 κάθε μέρα, ή καλύτερα μέσω email !

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου (10 π.μ.) θα διεξαχθεί το 40ό ετήσιο πανηγυρικό Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου Καρατζά, Αιόλου 82-84, και η πληρωμή της συνδρομής σας είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή σας στη σημαντική αυτή εκδήλωση. 

Nα θυμάστε πάντοτε ότι οι συνδρομές των μελών μας είναι ο μοναδικός πόρος για την επιβίωση της οργάνωσής μας μέσα στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις, και τη συνέχιση των αγώνων μας και των επιτυχιών μας. Γι αυτό και στην αρχή κάθε χρόνου όλοι μας πρέπει να είμαστε συνεπείς στην έγκαιρη καταβολή τους!  

πίσω στα νέα