Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΑΠΟ 1.1.2021
29/01/2021

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 38ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ!

Σας υπενθυμίζουμε, όπως κάθε χρόνο, ότι την 31η Δεκεμβρίου λήγει η ισχύς των συνδρομών του 2020 και από την 1η Ιανουαρίου η πρόσβαση στη σελίδα μελών, την τηλεφωνική εξυπηρέτηση, την παρακολούθηση του 38ου ετήσιου Πανελλήνιου διαδικτυακού Συνεδρίου μας ( Σάββατο, 30.1.2021, 10 π.μ. ) και των ενημερωτικών σεμιναρίων μας γίνεται αποκλειστικά με το username και το password του 2021.

Για το λόγο αυτό επισημαίνουμε στα μέλη μας να χρησιμοποιούν μόνον τα νέα στοιχεία πρόσβασης στη σελίδα μελών της ιστοσελίδας μας. Οσοι από συνήθεια επιχειρούν να εισέλθουν στη σελίδα μελών με τα ληγμένα στοιχεία πρόσβασης "μπλοκάρονται" αυτόματα μετά από μερικές ανεπιτυχείς προσπάθειες από το σύστημα ασφαλείας της ιστοσελίδας μας.    

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να κάνουν επανεκκίνηση (restart) του δρομολογητή τους (rooter) ώστε να επιτραπεί η είσοδός τους με την καινούργια ΙΡ που θα λάβουν, και στη συνέχεια να εισέλθουν με τα σωστά στοιχεία πρόσβασης. Οσοι έχουν στατική ΙΡ  θα πρέπει να ειδοποιήσουν σχετικά τη Γραμματεία μας μέσω email .    

Οσοι δεν έχουν τα νέα στοιχεία πρόσβασης μπορούν άμεσα να τα έχουν στη διάθεσή τους με διαδικτυακή πληρωμή της συνδρομής του νέου έτους 2021, οπότε θα τα λάβουν αυτόματα στον υπολογιστή τους, το tablet ή το κινητό τους. 

Τα μέλη με προπληρωμένη εκπτωτική συνδρομή επομένων ετών μπορούν να πληροφορηθούν από τη Γραμματεία μας τα νέα στοιχεία πρόσβασης όποτε τα χρειαστούν πατώντας εδώ 

Η Γραμματεία μας είναι στη διάθεση όλων για κάθε εγγραφή, πληρωμή και κάθε άλλη σχετική πληροφορία και διευκρίνιση! Τηλ. 210 3213211, 10-4 κάθε μέρα, ή καλύτερα μέσω email !

Nα θυμάστε πάντοτε ότι οι συνδρομές των μελών μας είναι ο μοναδικός πόρος για την επιβίωση της οργάνωσής μας μέσα στις δύσκολες σημερινές περιστάσεις, και τη συνέχιση των αγώνων μας και των επιτυχιών μας. Γι αυτό και στην αρχή κάθε χρόνου όλοι μας πρέπει να είμαστε συνεπείς στην έγκαιρη καταβολή τους!  

πίσω στα νέα