Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Την Πέμπτη, 1η Ιουνίου το 4o σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ με το Γιώργο Κορομηλά!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕΛΩΝ ΠΟΜΙΔΑ

Την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, το 4ο σεμινάριο  ΠΟΜΙΔΑ 2017 με τον φοροτεχνικό κ. Γιώργο Κορομηλά, 5.00-7.30 μ.μ., στα γραφεία μας, Σοφοκλέους 15 & Αιόλου, 4ος όροφος.

Την Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017 στις 5 μ.μ. θα διεξαχθεί το τέταρτο σεμινάριο της ΠΟΜΙΔΑ για το 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος, με κύριο εισηγητή τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών κ. Γιώργο Κορομηλά, για τα εξής επίκαιρα θέματα:

Δηλώσεις φόρου εισοδήματος 2017. Φορολογία ακίνητης περιουσίας. Φορολογικοί έλεγχοι επί δικαιοπραξιών ακινήτων. Εισηγητής ο φοροτεχνικός κ. Γιώργος Κορομηλάς.

  • Νέες ρυθμίσεις στις αντιρρήσεις κατά των αναρτήσεων των δασικών χαρτών. Εισηγητές ο Δασολόγος κ. Λευτέρης Καραπιδάκης και ο δικηγόρος κ. Γιώργος Αλεξόπουλος.
  • Αναβολή δήλωσης ανείσπρακτων ενοικίων. Εμπορικές μισθώσεις - Μισθώσεις κατοικιών. Εισηγητής ο δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς.
  • Αγωγές μείωσης μισθώματος εμπορικών μισθώσεων. Διαφορές συνιδιοκτητών πολυκατοικιών – κοινόχρηστα – «αυτονόμηση» στη θέρμανση πολυκατοικιών. Εισηγητής ο δικηγόρος  κ. Αναστάσιος Βάππας.
  • Ολες οι νέες σημαντικές ρυθμίσεις για τις τουριστικές μισθώσεις! Εισηγητής ο δικηγόρος κ. Γιώργος Χριστόπουλος.
  • Ασφάλιση Κτιρίων. Νέες βελτιώσεις στο πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ –INTERAMERICAN. Εισηγητές ο νέος Γενικός Διευθυντής της INTERAMERICAN κ. Τάσος Ηλιακόπουλος και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του προγράμματος ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώσει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. 

Παρακολούθηση - Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (συνδρομή 2017: 40€). Συνιστούμε στους ενδιαφερομένους να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470 και να προσέλθουν εγκαίρως στην αίθουσα του σεμιναρίου για εξασφάλιση θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους εδώ

 

 

πίσω στα νέα