Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
Θερινό πρόγραμμα Ενημέρωσης Μελών ΠΟΜΙΔΑ: "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ" !!!
08/05/2020

Αγαπητά μέλη,

Σχεδιάζοντας την επιστροφή στη νέα κανονικότητα, βρισκόμαστε μπροστά σε μια εποχή που η ανάγκη για ενημέρωση των ιδιοκτητών έχει ξεπεράσει κάθε ιστορικό προηγούμενο, δεδομένου ότι ούτε η ΚΥΑ για τη μείωση των μισθωμάτων έχει εκδοθεί, ούτε πλατφόρμα έχει ανοίξει για τις δηλώσεις των ενοικιαστών-επαγγελματιών χωρίς εργαζομένους, ούτε είναι σαφές ότι θα τερματιστούν οι μειώσεις, και πότε και πως θα αντιμετωπιστούν φορολογικά.

Η ΠΟΜΙΔΑ, για να αποφύγει την ανεξέλεγκτη συρροή μελών στο Γραφείο Ενημερώσεώς της (Σοφοκλέους 15 και Αιόλου) και τους κινδύνους που αυτή εγκυμονεί, αναστέλλει την αυτοπρόσωπη εξυπηρέτησή τους από τα γραφεία της οδού Σοφοκλέους 15 μέχρι την 31η Αυγούστου, και από τη Δευτέρα, 11.5.2020 καθιερώνει το εξής ειδικό θερινό πρόγραμμα πλήρους και απόλυτα ασφαλούς ενημέρωσής τους, τηλεφωνικά, ή μέσω διαδικτύου:

Τηλεφωνική ενημέρωση. Πρωινή ενημέρωση 10 π.μ. - 12 μ.

Μισθώσεις-γενική ενημέρωση: Καθημερινά.

Φορολογική ενημέρωση: ΔΕΥ.,ΤΕΤ.,ΠΑΡ. από τον γνωστό φοροτεχνικό κ. Ορέστη Σειμένη. 

Τεχνική - Πολεοδομική ενημέρωση: ΤΡΙ., ΠΕΜ. 

Απογευματινή ενημέρωση Μισθώσεις – γενική ενημέρωση: Καθημερινά, 2 – 4 μ.μ.  

Η τηλεφωνική ενημέρωση θα γίνεται από τους τηλεφωνικούς αριθμούς που μπορείτε να πληροφορηθείτε από τη ΣEΛΙΔΑ ΜΕΛΩΝ του www.pomida.gr, τη Γραμματεία (τηλ. 210 3213211), ή την  κάρτα μέλους σας. Καθημερινή άμεση ενημέρωση όλων των ιδιοκτητών ακινήτων από την ιστοσελίδα www.pomida.gr

Διαδικτυακή ενημέρωση μέσω της φόρμας υποβολής ερωτήσεων της ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΛΩΝ: 

Τα μέλη μπορούν επίσης να υποβάλλουν μέσω της ειδικής φόρμας της ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕΛΩΝ της ιστοσελίδας www.pomida.gr, σύντομα ερωτήματα στις εξής κατηγορίες θεμάτων: Φόροι και Δημοτικά Τέλη Ακινήτων, Φορολογία Αποδήμων, Μισθώσεις Ακινήτων, Βραχυχρόνιες Μισθώσεις, Δυστροπία Ενοικιαστών, Τεχνικά-Πολεοδομικά, Εθνικό Κτηματολόγιο, Απαλλοτριώσεις, Διατηρητέα ακίνητα, Συμβολαιογραφικά,  Συνιδιοκτησία-Κοινόχρηστα,  Δασικοί Χάρτες, Ενεργειακή Επιθεώρηση, Ασφάλιση Κτιρίων Μελών.

Σε κάθε ερώτημα παρακαλούμε να σημειώνετε και το τηλέφωνό σας, για πιο άμεση απάντηση. Ερωτήματα εκτός φόρμας δεν θα απαντώνται πλέον, λόγω τεράστιου φόρτου ερωτημάτων από ερωτώντες αδιευκρίνιστης προέλευσης, ώστε να μπορούνε να ανταποκρινόμαστε στα ερωτήματα των μελών μας.

Η Γραμματεία θα εξυπηρετεί καθημερινά 10 – 4 μ. τηλεφωνικά (210 3213211) & μέσω mail@pomida.gr, για εγγραφές/ανανεώσεις συνδρομών, μέσω www.pomida.gr.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για όλα από την ιστοσελίδα μας www.pomida.gr !!!

Kάντε την σελίδα μας homepage  στον υπολογιστή σας, για να είστε ενήμεροι κάθε μέρα!

Η εγγραφή ή ανανέωση συνδρομής είναι άμεση και ευκολότατη καθόλο το 24ωρο: http://www.pomida.gr/gine_melos.php

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι η βασική αιτία της κακοδαιμονίας της ιδιοκτησίας δεν είναι άλλη από την αδιαφορία των ιδιοκτητών για την περιουσία τους και για την οργάνωσή τους... Γι΄αυτό ευχαριστούμε όλους εσάς για την κατανόηση και τη συμμετοχή σας στον αγώνα της οργάνωσής μας, της οποίας οι συνδρομές των μελών της είναι οι μόνοι πόροι επιβίωσής της!

πίσω στα νέα