Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Πάρτε μέρος στην έρευνα μας για τα "Εξυπνα Κτίρια" (Smart Homes) του μέλλοντος!

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (UIPI) ΓΙΑ ΤΟ 44ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: “Smart Homes”- «Έξυπνα κτίρια»

Στις 9 και 10 Ιουνίου θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το 44ο Διεθνές Συνέδριο Ιδιοκτητών Ακινήτων (UIPI) υπό την προεδρία του Στράτου Παραδιά, που είναι πρόεδρός της από το 2005, με θέμα Συνεδρίου τα "Εξυπνα Κτίρια" ("Smart Homes") του μέλλοντος. Με την ευκαιρία αυτή  η Διοεθνής των Ιδιοκτητών διαβουλεύεται με τα μέλη της και όλους τους ιδιοκτήτες και χρήστες ακινήτων, από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, προκειμένου να διερευνήσει και να αξιολογήσει την ετοιμότητά τους στην εγκατάσταση στα σπίτια τους ή στα ακίνητα που ενοικιάζουν ή διαμένουν, τις «έξυπνες συσκευές» καθώς επίσης και ποια θα ήταν τα κίνητρα ή τα εμπόδια για να το κάνουν.

Είστε λοιπόν ιδιοκτήτης κατοικίας, ιδιοκτήτης άλλου είδους ακινήτου ή μισθωτής και θέλετε να μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με τα έξυπνα κτίρια και τις έξυπνες οικιακές συσκευές; Τότε αυτή η έρευνα σας αφορά! Τα αποτελέσματα της έρευνας θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του 44ου Συνεδρίου UIPI στο Βερολίνο και με «όπλο» αυτά θα μπορέσουμε να εκφράσουμε καλύτερα τα συμφέροντα των ιδιοκτητών ακινήτων στην Ευρώπη όσον αφορά στα έξυπνα σπίτια! Αυτή η έρευνα είναι ανώνυμη και θα χρειαστεί ελάχιστα λεπτά από το χρόνο σας! Είναι η ευκαιρία σας να μοιραστείτε την άποψή σας επάνω στο θέμα των έξυπνων κτιρίων, που θα είναι το μέλλον όλων των κτιρίων!

Δείτε και συμπληρώστε το σύντομο ερωτηματολόγιο στα ελληνικά

Η έρευνα θα διεξαχθεί ως τις 28 Μαΐου.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

Στράτος Παραδιάς

Πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ/UIPI

και η επιστημονική ομάδα της UIPI

πίσω στα νέα