Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Νομικό σεμινάριο ΠΟΜΙΔΑ την Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017, 5 μμ στα γραφεία μας

Μετά την αποδοχή και σημαντική επιτυχία και του Τεχνικού Σεμιναρίου της ΠΟΜΙΔΑ, με παρουσία και του Προέδρου του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Γιώργου Στασινού την Πέμπτη 5η Oκτωβρίου 2017, η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει την Πέμπτη 7η Δεκεμβρίου 2017 ΝΟΜΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ με κεντρικό θέμα του τον επίσημο Εορτασμό της 10ης Δεκεμβρίου ως Διεθνούς Ημέρας Ιδιοκτησίας (UIPI International Property Day)- H ιδιοκτησία ως ανθρώπινο δικαίωμα -  απαλλοτριώσεις - δεσμεύσεις ακινήτων (περιβαλλοντικές, πολεοδομικές, αρχαιολογικές, διατηρητέα κλπ.), μισθώσεις (επαγγελματικές, κατοικιών, AirBnB κλπ.), δυστροπία ενοικιαστών, αναπροσαρμογή μισθωμάτων, δικαιολογητικά σύνταξης συμβολαίων κλπ.

Επίσης την άνοιξη 2018 θα διεξαχθούν 3 φορολογικά σεμινάρια μαζί με όλα τα επίκαιρα θέματα:

Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018

Πέμπτη 3η Μαίου 2018

Πέμπτη 7η Ιουνίου 2018.

Τα σεμινάρια  διεξάγονται από τις 5 έως τις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος. Τις εργασίες συντονίζει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώνει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. Για τις εξελίξεις στο Πρόγραμμα Ασφάλισης Κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ – INTERAMERICAN θα ενημερώνει ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Προγράμματος ασφαλιστικός σύμβουλος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Παρακολούθηση - Δήλωση συμμετοχής: Η παρακολούθηση και το έντυπο ενημερωτικό υλικό της ΠΟΜΙΔΑ είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την προσέλευσή τους (ετήσια συνδρομή: 40€*). Συνιστούμε στους ενδιαφερομένους να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, mail@pomida.gr ή fax 210 3252470 και να προσέρχονται εγκαίρως για εξασφάλιση θέσης.

πίσω στα νέα