Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Την Πέμπτη, 6 Απριλίου, το 2o σεμινάριο με Ορέστη Σειμένη και Φιλ. Μακριδάκη

Την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017, στις 5 μ.μ. θα διεξαχθεί το δεύτερο σεμινάριο των μελών της ΠΟΜΙΔΑ για το 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος, με τα εξής επίκαιρα θέματα:

Φορολογία ακινήτων - φορολογικοί έλεγχοι επί θεμάτων φορολογίας ακινήτων. Εισηγητής ο γνωστός φοροτεχνικός και συγγραφέας κ. Ορέστης Σειμένης

ΟΙ αλλαγές στις δηλώσεις φόρου εισοδήματος 2017 – αναβολή δήλωσης ανείσπρακτων ενοικίων. Εισηγητές η Φοροτεχνικός κα Φιλοθέη Μακριδάκη & ο δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς.

Ενστάσεις στις αναρτήσεις των δασικών χαρτών. Εισηγητής ο Δασολόγος κ. Λευτέρης Καραπιδάκης 

Μισθωτικές διαφορές, αγωγές μείωσης μισθώματος. Εισηγητής ο Δικηγόρος  κ. Αναστάσιος Βάππας.

Νέες ρυθμίσεις για τις τουριστικές μισθώσεις. Εισηγητής ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Χριστόπουλος.

Ασφάλιση κτιρίων - ειδική έκπτωση 30% για ασφάλιση κατά σεισμού μέχρι 30.4.2017. Εισηγητής ο Ασφ. Σύμβουλος κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώσει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. 

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2017.  Τα προγραμματισμένα φορολογικά και λοιπά σεμινάρια της ΠΟΜΙΔΑ θα διεξάγονται στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων μας, την πρώτη Πέμπτη καθενός από τους εξής μήνες του 2017 και από τις 5.00 έως τις 7.30 μμ.:

Πέμπτη 2 Μαρτίου, Πέμπτη 6 Απριλίου, Πέμπτη 4 Μαίου, Πέμπτη 1 Ιουνίου και Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017.

Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου και οι εισηγητές τους, θα ανακοινώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της τρέχουσας επικαιρότητας γενικότερα. Η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν για όλα τα ενήμερα ταμειακά μέλη μας. Τα μέλη μας ειδοποιούνται πάντοτε με ηλεκτρονικό μήνυμα, όμως εμείς επιπρόσθετα συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας. Επίσης συνιστούμε έγκαιρη προσέλευση των ενδιαφερομένων, για εξασφάλιση θέσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους εδώ

 

πίσω στα νέα