Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian
Την Πέμπτη, 2 Μαρτίου, το πρώτο σεμινάριο 2017 της ΠΟΜΙΔΑ με Αντώνη Μουζάκη!

Την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 στις 5 μ.μ. ξεκινά ο νέος κύκλος των σεμιναρίων της ΠΟΜΙΔΑ για το 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της, Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος, με τα εξής επίκαιρα θέματα:

Δηλώσεις φόρου εισοδήματος 2017 – ανείσπρακτα ενοίκια, &

Φορολογικοί έλεγχοι επί θεμάτων ακινήτων. Εισηγητής ο Φοροτεχνικός κ. Αντώνης Μουζάκης και ο Δικηγόρος κ. Στράτος Παραδιάς.

Ενστάσεις σε αναρτήσεις δασικών χαρτών και Εθνικού Κτηματολογίου. Εισηγητής ο Δασολόγος κ. Λευτέρης Καραπιδάκης και η Δικηγόρος κα Βασιλική Παραδιά.

Μισθωτικές διαφορές, αγωγές μείωσης μισθώματος. Εισηγητής ο Δικηγόρος  κ. Αναστάσιος Βάππας.

Νέες ρυθμίσεις για τις τουριστικές μισθώσεις. Εισηγητής ο Δικηγόρος κ. Γιώργος Χριστόπουλος.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, που θα ενημερώσει και για όλη την τρέχουσα επικαιρότητα των θεμάτων των ιδιοκτητών ακινήτων. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 2017.  Τα προγραμματισμένα φορολογικά και λοιπά σεμινάρια της ΠΟΜΙΔΑ θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων μας, την πρώτη Πέμπτη καθενός από τους εξής μήνες του 2017 και από τις 5.00 έως τις 7.30 μμ.:

Πέμπτη 2 Μαρτίου,

Πέμπτη 6 Απριλίου,

Πέμπτη 4 Μαίου,

Πέμπτη 1 Ιουνίου και

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017.

Τα ειδικότερα θέματα κάθε σεμιναρίου και οι εισηγητές τους, θα ανακοινώνονται ανάλογα με τις ανάγκες της ενημέρωσης των μελών μας και της τρέχουσας επικαιρότητας γενικότερα. Η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν για όλα τα ενήμερα ταμειακά μέλη μας. Τα μέλη μας ειδοποιούνται πάντοτε με ηλεκτρονικό μήνυμα, όμως εμείς επιπρόσθετα συνιστούμε να συμβουλεύεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας. Επίσης συνιστούμε έγκαιρη προσέλευση των ενδιαφερομένων, για εξασφάλιση θέσης.

πίσω στα νέα