Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων
Hellenic Property Federation
English | Francais | Deutch | Italian | Russian

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Aσφάλιση Κτιρίων

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚATOIΚΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ & ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ 

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ INTERAMERICAN

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ: Οπως ανακοινώθηκε στο 34ο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ, και παρατάθηκε στη συνέχεια, η εταιρία INTERAMERICAN προσφέρει σε όσους ασφαλίσουν τα κτίριά τους κατά το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31η  Δεκεμβρίου 2017, έκπτωση 30% στα ασφάλιστρα κάλυψης σεισμού!

*ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ:

*ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ!

(+ 3% λόγω της πρόσφατης αύξησης του φόρου ασφαλίστρων)

*ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΟ insurance (@) pomida.gr ή στο fax 210-9969008 !

*Η ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: 

*Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ  ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΜΟΝΟΝ 25€ ! Πληροφορίες από το 210 32 13 211 ! 

 ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑΙ, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΟΧΙ !!!

Η ΠΟΜΙΔΑ, όπως και οι περισσότερες εθνικές οργανώσεις ιδιοκτητών των ευρωπαϊκών χωρών, έχει δημιουργήσει  ήδη από το 2004, ένα μοναδικό πρόγραμμα «ομαδικής» ασφάλισης των κτιρίων των μελών των σωματείων της σε όλη τη χώρα, που εξασφαλίζει:

  • Ελαχιστοποιημένο κόστος, που υπολογίζεται άμεσα μέσα από την ιστοσελίδα μας
  • Εξαιρετικά σημαντικές  καλύψεις 30 περίπου κινδύνων, και προαιρετικά του σεισμού οι οποίες προστατεύουν την ακίνητη περιουσία σας από κάθε τυχαίο περιστατικό
  • Ταχύτατη  καταβολή αποζημιώσεων, λόγω της δεδομένης φερεγγυότητας και του πλήθους των μελών μας.

Η ΠΟΜΙΔΑ πιστεύει ότι στοιχειώδης πράξη προνοίας για κάθε ιδιοκτήτη κατοικίας ή άλλου κτιρίου είναι να το ασφαλίζει πάντοτε από τους κινδύνους που το απειλούν. Ακόμη περισσότερο, στοιχειώδης πράξη προνοίας κάθε εκμισθωτή είναι να ασφαλίζει από την πρώτη μέρα της μίσθωσης κάθε ακίνητο που νοικιάζει σε τρίτους, κατοικία ή επαγγελματική στέγη. Είναι δεδομένο ότι τα εκμισθωμένα ακίνητα, φέρουν έναν επιπλέον κίνδυνο, αυτόν της αμελούς συμπεριφοράς του εκμισθωτή η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες ζημιές ή ακόμα και σε καταστροφή της ιδιοκτησίας. Γι' αυτό το λόγο,  η ΠΟΜΙΔΑ συνιστά σε όλους τους ιδιοκτήτες να μην εκμισθώνουν ποτέ ανασφάλιστο ακίνητο, ιδιαίτερα τώρα που έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα ΠΟΜΙΔΑ-INTERAMERICAN.  

Στο πρόγραμμα αυτό ασφαλίζονται με πολύ χαμηλό  κόστος τα παλαιά και νέα μέλη των σωματείων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη τη χώρα. Ασφαλίζονται κατοικίες, διαμερίσματα, καταστήματα, γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι και εγκαταστάσεις των πολυκατοικιών.

Οι διαχειριστές κτιρίων θα πρέπει να ασφαλίζονται για την αστική ευθύνη διαχειριστή και τη λειτουργία  ανελκυστήρα. Αυτό προβλέπεται από όλους τους κανονισμούς πολυκατοικιών, αλλά δυστυχώς ελάχιστοι το τηρούν, με τραγικά ενίοτε αποτελέσματα...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. (ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ)

Επίσης από το 2012 και σε συνεργασία με τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων  Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), στα πλαίσια του προγράμματός μας ασφαλίζονται και ενοικιαζόμενα δωμάτια, βίλες και διαμερίσματα σε όλη τη χώρα με ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των επιχειρηματιών του χώρου, ήτοι: 

1. Ασφάλισης των ιδιόκτητων κτιρίων των μελών της ΣΕΤΚΕ  από σημαντικούς ή καταστροφικούς κινδύνους ατυχημάτων ή φυσικών καταστροφών,

2. Κάλυψης  των ευθυνών τους έναντι τρίτων που προκύπτουν από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και

3. Μείωσης του οικονομικού κόστους εξασφάλισης των παραπάνω υπηρεσιών λόγω της σοβούσας οικονομικής κρίσης

Η ΠΟΜΙΔΑ και η ΣΕΤΚΕ, αναγνωρίζοντας ότι:

1. υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι ακόμη δυσχερέστερο, αν όχι αδύνατον, για οποιονδήποτε κάτοχο κτιριακής ακίνητης περιουσίας, να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις αποκατάστασης μεγάλων ή ακόμα και μικρών ζημιών σ΄αυτήν ή  αξιώσεις για αποζημιώσεις έναντι ευθυνών που προκύπτουν κατά την τέλεση του επαγγέλματος

2. η ομαδική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι οποιασδήποτε ατομικής σύμβασης όπως ένα τελειοποιημένο προϊόν δομημένο πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες των μελών της ομάδας που απευθύνεται, την καλύτερη δυνατή τιμολόγηση λόγω του πολύ μεγάλου πλήθους αναφοράς και προνομιακή εξυπηρέτηση ασφαλισμένων σε κάθε περίπτωση ζημιάς

3. Η προώθηση κοινών δράσεων των οργανώσεων που εκπροσωπούν τους ιδιοκτήτες κτιρίων και γενικότερα ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας στη χώρα μας, αποτελεί σημαντικό παραγωγικό συντελεστή όχι μόνον φιλικής κουλτούρας μεταξύ των εταίρων με σημείο αναφοράς την αποτελεσματική προάσπιση των κοινών συμφερόντων τους αλλά και πηγή σημαντικού ατομικού οφέλους των μελών των Σωματείων που συμμετέχουν  σ΄αυτές, 

αποφάσισαν να συνεργαστούν σε ένα κοινό πλαίσιο δράσης για την προώθηση του παραπάνω προγράμματος «ομαδικής» ασφάλισης κτιρίων ΠΟΜΙΔΑ-ΙΝTERAMERICAN που συμφωνήθηκε και εφαρμόζεται από 1.10.2009 αλλά και της επαγγελματικής αστικής ευθύνης των μελών των σωματείων της ΣΕΤΚΕ μέσω:

1. Διαρκούς ενημέρωσης των μελών των Σωματείων της ΣΕΤΚΕ μέσω της ιστοσελίδας της Συνομοσπονδίας www.setke.gr με μόνιμο link στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης της ΙΝΤΕRΑΜΕΡΙCΑΝ στην οποία περιέχονται οι καλύψεις των προγραμμάτων, η αυτόματη τιμολόγηση και όλο το απαραίτητο πληροφοριακό υλικό για την ασφάλιση των μελών

2. Παρουσιάσεων του προγράμματος ομαδικής ασφάλισης κτιρίων στο ετήσιο Συνέδριο και στις ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις των κατά τόπους Ομοσπονδιών - μελών της ΣΕTKE και των τοπικών οργανώσεων, από τους υπεύθυνους υλοποίησης του προγράμματος, εξουσιοδοτημένα στελέχη της ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ και τoυς κεντρικούς ή/και  κατά τόπους εκπροσώπους της ΠΟΜΙΔΑ και των τοπικών οργανώσεων – μελών της.

3. Εξατομικευμένων παρουσιάσεων του προγράμματος στα ενδιαφερόμενα μέλη μέσω του Πανελλήνιου δικτύου ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της ΙΝΤΕRΑΜΕRΙCΑΝ.

4. Οποιασδήποτε επικοινωνιακής πρωτοβουλίας αναπτυχθεί και προωθηθεί μέσω του επικοινωνιακού ιστού των συνεργαζόμενων μερών.

Στα πλαίσια της ανάπτυξης της συνεργασίας αυτής, η ΠΟΜΙΔΑ αποδέχθηκε τη συμμετοχή των ενεργών μελών των σωματείων της ΣΕTKE στο πρόγραμμα ασφάλισης των κτιρίων των μελών της ΠΟΜΙΔΑ με την ΙΝΤΕRAMERICAN.

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ - ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN ΣΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΛΛΩΝ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Αποτελεί δυστυχώς σύνηθες φαινόμενο, κατά τη σύναψη δανειακής σύμβασης με κάποια τράπεζα για αγορά ακινήτου, ο εκάστοτε δανειολήπτης να εξαναγκάζεται να υπογράψει ασφαλιστήριο συμβόλαιο πυρκαγιάς και σεισμού την ίδια ώρα, χωρίς να γνωρίζει  τι υπογράφει, τι όρους και τι καλύψεις περιέχει το συμβόλαιό του και βέβαια αν έχει πληρώσει πολλά ή λίγα γι αυτά που υπέγραψε.

Όπως επισημαίνεται από την εγκύκλιο 462/2013 της Τράπεζας της Ελλάδος, τα πιστωτικά ιδρύματα υποχρεούνται να εφαρμόζουν την νομοθεσία για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και να τηρούν τις αρχές της καλής πίστης κατά τις συναλλαγές τους με τους αποδέκτες ασφαλιστικών προγραμμάτων ιδιαίτερα δε με τους δανειολήπτες.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο δανειολήπτης προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο που πληροί  τις καλύψεις της δανειακής σύμβασης, αυτό πρέπει να γίνει δεκτό χωρίς καμία καθυστέρηση. Επίσης, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα να συνεργαστεί με ασφαλιστικό διαμεσολαβητή της επιλογής του για την εξεύρεση και την αγορά  του κατάλληλου ασφαλιστικού προϊόντος.

Η ΠΟΜΙΔΑ ήδη από το 2004, δημιούργησε σε συνεργασία με την Ενωση ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, το ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης κτιρίων, το οποίο αποβλέπει στην εξασφάλιση των συμφερόντων των μελών ασφαλισμένων μελών των σωματείων της, και όχι στα συμφέροντα των δανειοδοτουσών τραπεζών, και το οποίο τους καλύπτει από το σύνολο των κινδύνων που μπορεί να απειλήσουν ένα ακίνητο, με όρους απόλυτα ξεκάθαρους, και βέβαια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Διαβάστε και τυπώστε τη σημαντική αυτή εγκύκλιο, και χρησιμοποιείστε την αν χρειαστεί!

 

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ... 

Η ιστορία του προγράμματος ξεκίνησε το 2004 όταν το ΔΣ της ΠΟΜΙΔΑ, βλέποντας την ως τότε  και προβλέποντας την μετέπειτα   κρατική ολιγωρία να δημιουργήσει έναν αξιόπιστο φορέα ασφάλισης κατά των φυσικών καταστροφών, αποφάσισε να πάρει την πρωτοβουλία και να δημιουργήσει η ίδια -ως φορέας προάσπισης των συμφερόντων των ιδιοκτητών- ένα ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης ακινήτων που τότε έμοιαζε και ήταν εξαιρετικά δύσκολο εγχείρημα. Καμία οργάνωση δεν είχε αποπειραθεί να αναλάβει παρόμοιο έργο και η ΠΟΜΙΔΑ τόλμησε να ταράξει τα νερά και  να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα στην ελληνική αγορά η οποία παραμένει μοναδική. Προκηρύχθηκε πανελλήνιος μειοδοτικός διαγωνισμός υπό την επιστημονική καθοδήγηση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος στην οποία πρόεδρος ήταν ο Γεώργιος Κώτσαλος, ενώ  πρόεδρος της επιτροπής  ακίνητης περιουσίας διατελούσε ο Ιωάννης Λινός.

Στον διαγωνισμό κλήθηκαν να συμμετάσχουν όλες ανεξαιρέτως οι ασφαλιστικές εταιρείες και τελικός μειοδότης αναδείχθηκε η τότε μεγαλύτερη ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδος, η ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ. Η εταιρεία επιλέχθηκε όχι μόνο γιατί έκανε την καλύτερη οικονομικά προσφορά αλλά επίσης γιατί διέθετε δίκτυο συνεργατών σε κάθε νομό της Ελλάδος, κάτι το οποίο ήταν απαραίτητη προϋπόθεση για την συνεργασία με όλες τις τοπικές ενώσεις ιδιοκτητών, εξασκούσε όλους τους κλάδους ασφάλισης και διέθετε αναγνωρισμένο όνομα στην συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή.

Υπεύθυνος για την ανάπτυξη του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα ορίστηκε το μέλος της ΠΟΜΙΔΑ - ασφαλιστικός σύμβουλος κος Νίκος Κεχαγιάογλου, που διευθύνει την εταιρεία Ασφαλιστικών Συμβούλων Κ2.

Η υπογραφή της συμφωνίας έγινε στα γραφεία της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ στις 9 Ιουνίου 2004 παρουσία σύσσωμου του ΔΣ της ΠΟΜΙΔΑ.

Η επιτυχία του προγράμματος ήταν πρωτοφανής. Ο πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Παραδιάς μαζί με τον κ. Κεχαγιάογλου, επισκέφθηκαν σχεδόν όλα τα γραφεία των σωματείων ιδιοκτητών ανά την Ελλάδα, φέρνοντας σε επαφή τα ΔΣ των τοπικών ενώσεων με τους ασφαλιστικούς συμβούλους του κάθε νομού, με σκοπό να αναλάβουν  από κοινού την ανάπτυξη του προγράμματος στις περιοχές αυτές. Διοργανώθηκαν πάρα πολλές συναντήσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις. Η τότε διοίκηση της ασφαλιστικής εταιρείας αγκάλιασε το πρόγραμμα παρουσιάζοντάς το σε κάθε μεγάλη της εκδήλωση, στην πλειονότητα των οποίων προσκαλεσμένος ήταν και ο κ. Παραδιάς. Ως αποτέλεσμα, στην λήξη της πρώτης τριετίας - η οποία είχε οριστεί ως σημείο ανανέωσης ή μη της συμφωνίας- να υπάρχουν 6009 ασφαλιστήρια συμβόλαια τα οποία αντιστοιχούσαν σε 12000 περίπου κτίρια.

Η μετέπειτα καθοδική πορεία του Ομίλου ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ ανέδειξε την τεράστια δύναμη του ομαδικού προγράμματος της ΠΟΜΙΔΑ. Η δραματική κατάρρευση της ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ τον Σεπτέμβριο του 2009, συμπαρέσυρε δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένους σε απώλεια μεγάλων μακροπρόθεσμων ωφελημάτων από τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους. Πολλούς μήνες πριν ανακληθεί η άδεια της ασφαλιστικής εταιρείας, δεν πληρώνονταν μισθοί, προμήθειες, προμηθευτές, αποζημιώσεις...  Εκτός από αυτές της ΠΟΜΙΔΑ! Ήταν τόσο μεγάλη η σημασία του προγράμματος αυτού για την εταιρεία, με αποτέλεσμα όλες οι αποζημιώσεις να αποπληρώνονται άμεσα. Κανένα μέλος της ΠΟΜΙΔΑ δεν είχε απαίτηση σε εκκρεμότητα από την εταιρεία έως την ώρα που αυτή έκλεισε!

Από τις 21 Σεπτεμβρίου 2009  και μετά διεξήχθη ένας αληθινός αγώνας δρόμου για να γίνει η ομαλή μετάβαση των υφιστάμενων ασφαλιστικών συμβάσεων σε άλλη ανάδοχο ασφαλιστική εταιρεία. Με νυχθημερόν αγώνα των κκ. Παραδιά και Κεχαγιάογλου αλλά και με την τύχη να χαμογελάει στην ΠΟΜΙΔΑ, αφού βρέθηκε ο καλύτερος σύμμαχος στην πιο κατάλληλη στιγμή, τα πράγματα πήραν πολύ θετική τροπή. Ο σύμμαχος αυτός ήταν η ασφαλιστική εταιρεία Interamerican, μέσω του γενικού  διευθυντή της κ. Γιώργου Μαυρέλη, ο οποίος πίστεψε και αγκάλιασε το πρόγραμμα από την πρώτη στιγμή. Ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς της εταιρείας και με εξαιρετικά αποτελεσματική δουλειά πολλών προσώπων, επετεύχθη η έναρξη της νέας συνεργασίας την 1η Οκτωβρίου 2009 με απόλυτα  ευνοϊκούς όρους για τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ οι οποίοι στην ουσία όχι μόνο δεν έχασαν κανένα από τα υφιστάμενα προνόμια, αλλά κέρδισαν επιπλέον τις πολύ καλύτερες παροχές των νέων προγραμμάτων ασφάλισης.

 

Η πορεία του προγράμματος έκτοτε παραμένει σταθερή , με πολλές βελτιώσεις που έχουν γίνει στις παροχές του και με καλύτερη τιμή.

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στις 1.10.2009 στα γραφεία της, η ΠΟΜΙΔΑ ανακοίνωσε ότι ανέθεσε στην ασφαλιστική εταιρεία INTERAMERICAN  την ασφαλιστική κάλυψη των κτιρίων των μελών της. Αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας ανάθεσης της συνέχισης του προγράμματος "ομαδικής" ασφάλισης κτιρίων "ΠΟΜΙΔΑ", ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου της ΙΝΤΕRAMERICAN κ. Γιώργος Μαυρέλης και ο Πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτος Παραδιάς, δήλωσαν τα εξής:

"Η ιδιωτική ασφάλιση στη χώρα μας αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της επούλωσης των πληγών που άνοιξε η πρόσφατη κρίση. Είμαστε σήμερα, μόλις 10 ημέρες μετά, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρωτοποριακό πρόγραμμα "ομαδικής" ασφάλισης κτιρίων των μελών της ΠΟΜΙΔΑ, το οποίο υλοποιείτο από την ασφαλιστική εταιρεία

"ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΑΖ" από το 2004 μέχρι τώρα, ανατίθεται και συνεχίζεται από σήμερα από την ΙNTERAMERICAN, με  νέους βελτιωμένους όρους και παροχές και κόστος ιδιαίτερα προσιτό σε κάθε ιδιοκτήτη, οικογένεια ή επιχειρηματία.  

 

Οι φωτογραφίες είναι από την τελετή υπογραφής της συμφωνίας στα γραφεία της ΠΟΜΙΔΑ στην Αθήνα και από την οργανωτική σύσκεψη με τα στελέχη των δικτύων ΠΟΜΙΔΑ και INTERAMERICAN στη Θεσσαλονίκη.

 

ΠΟΜΙΔΑ ΚΑΙ INTERAMERICAN ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ!

Οι δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για τους ιδιοκτήτες ακινήτων, δεν μειώνουν το αίσθημα της αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους που πλήττονται από τη φτώχεια και ιδιαίτερα για τους άστεγους. Έτσι, η συνεργασία της ΠΟΜΙΔΑ με την INTERAMERICAN κατά τα τελευταία χρόνια για την ομαδική ασφάλιση των ακινήτων των μελών της Ομοσπονδίας, πήρε από πέρυσι μία ιδιαίτερα κοινωνική διάσταση με την από κοινού οικονομική στήριξη του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, που η ασφαλιστική εταιρεία ενισχύει ευρύτερα εδώ και δύο χρόνια μέσω της εταιρικής εκστρατείας «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής». Η ΠΟΜΙΔΑ και η INTERAMERICAN  κάθε χρόνο, κατά την ημέρα διεξαγωγής του ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου της ΠΟΜΙΔΑ, συνδράμουν οικονομικά το ΚΥΑΔΑ για το πρόγραμμα σίτισης των αστέγων της πρωτεύουσας. Τις επιταγές επέδωσαν οι κ. Στράτος Παραδιάς, πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ και Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών & corporate business της INTERAMERICAN, στον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη ο οποίος εξήρε τη σημαντική αυτή πρωτοβουλία. Σημειολογικά, η ενέργεια γεφυρώνει κοινωνικά τη σχέση των ιδιοκτητών και των αστέγων, ενώ οικονομικά αντιστοιχεί στον αριθμό των μελών της ΠΟΜΙΔΑ που καλύπτονται από το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΠΟΜΙΔΑ - INTERAMERICAN το οποίο παρέχει ασφαλιστική κάλυψη ακινήτων με προνομιακούς όρους στα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ..

Διαβάστε ακόμη:

Για την ευθύνη του διαχειριστή από μη ασφάλιση των κοινοχρήστων χώρων

Παρουσίαση του προγράμματος και πανελλήνιο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων INTERAMERICAN

Τους γενικούς όρους των ομαδικών μας προγραμμάτων ασφάλισης κτιρίων και κοινοχρήστων